Üheksa minutit, mis muutsid mu järgmist kuud

hungghiepx

New member
Ma olen taksojuht. Mitte see uhke linnatakso, vaid selline tavaline, kus kliendid vahel maksavad suluga ja siis pead ootama, et see läbi läheks. Mu auto on küll vana, aga korras. Istmed soojad. Raadio mängib alati Vikerraadiot, sest see on ainus kanal, kus keegi ei karju.

Laupäeva hommikul algas mu vahetus kell kuus. Viisin ühe proua lennujaama. Siis sõitsin tühjana ringi. Kell kaheksa paiku tuli peale noormees, kes rääkis terve tee oma uuest iduettevõttest. Kell üheksa sõitsin Kalamajja, kus üks naisterahvas nuttis telefoni, aga ütles, et kõik on hästi.

Tavaline päev.

Kell kümne paiku olin ma juba neli tundi roolis. Mul oli nälg. Ostsin tanklast kukli ja kohvi. Istusin auto peal, sõin, ja kerisin telefoni. Ja siis ma mõtlesin: "Krt, prooviks midagi uut."

Olin kuulnud, et inimesed mängivad ethereum online kasiino. Ma ei teadnud sellest midagi. Aga mu sõber Jarmo, kes töötab IT-s, oli öelnud, et see on "huvitav kogemus". Jarmo kohta tean, et ta ei soovita kunagi midagi lolli – ta on selline tõsine prillidega mees.

Niisiis avasin lehe. Mõtlesin: "Mul on 20 minutit aega enne järgmist tellimust." Panin sisse 25 eurot – täpselt selle kukli ja kohvi hinna, mida ma just sõin. Mõtlesin, et kui kaotan, olen kaotanud hommikusöögi. Pole suur asi.

Mäng? Ma ei osanud valida. Seal oli neid kümneid. Lõpuks valisin ühe, mis tundus kõige lihtsam. Kolm rullikut. Tähed. Lilled. Liblikad. Selline natuke nõrgalt feministlik disain, aga mis seal ikka.

Panin 0,50 eurot keerutus. Keerutasin. Ei midagi. Keerutasin uuesti. 1 euro. Keerutasin. 0. Keerutasin. 2,50 eurot. Ja nii edasi. See oli nagu raadio – vahel on müra, vahel tuleb hea lugu.

Olin keerutanud võib-olla 15 korda, kui tuli kolm lille. Mitte üheksa, vaid kolm. Aga need olid kolm erilist lille. Ekraan hakkas virvendama. Ja korraga oli mu saldo 24 eurot pealt 67 eurot.

"See on tore," mõtlesin. "Olen tagasi plussis."

Just siis sain tellimuse. Klient soovis sõitu Mustamäelt Kesklinnasse. Panin telefoni kõrvale, panin auto käima. Sõitsin. Võtsin kliendi peale. Tavalised viisakused: "Tere, kuidas läheb? Kuhu täpselt?" Sõitsin tund aega. Klient oli vaikne. Mina ka.

Pärast seda tellimust jäin ma oma autosse seisma. Parklasse. Võtsin telefoni uuesti kätte. Ethereum online kasiino leht oli ikka lahti. Mu saldo oli 67 eurot. Otsustasin mängida natuke rohkem. Aga mitte rutates. Otsustasin mängida nii, nagu ma sõidan – rahulikult, ilma närvitsemata.

Keerutasin 1 euroga. Keerutasin. 0. Keerutasin. 0. Keerutasin. 3. Keerutasin. 7. Keerutasin. 0. Saldo läks 67 pealt 58 peale. Siis 52 peale. Siis 49 peale.

Hakkasin mõtlema, et peaksin lõpetama. Aga siis tuli uus tellimus. Seekord viin ühe mehe Lasnamäele. Sõidu ajal ta rääkis mulle, kuidas ta ostis eelmisel nädalal kaks pleierit, aga üks ei töötanud. Kuulasin. Noogutasin. Mõtlesin samal ajal oma saldo peale.

Pärast sõitu parkisin jälle. Vaatasin telefoni. Saldo 49. Keerutasin veel ühe korra. 0. 46. Keerutasin. Ja siis juhtus midagi, mida ma polnud näinud. Kogu ekraan läks siniseks. Langesid mingid kivid. Ma ei mõistnud, mis toimus. Aga siis tuli teade: "Boonus 15 tasuta keerutust."

Ma ei puutunud midagi. Ekraan keris ise. Keerutus. 0. Keerutus. 4. Keerutus. 2. Keerutus. 18. Keerutus. 0. Keerutus. 32. Keerutus. 7. Keerutus. 0. Keerutus. 12. Keerutus. 0. Keerutus. 44. Viimane. 0.

Kui see läbi sai, vaatasin saldot. 164 eurot.

Istusin autos. Jarmo helistas just sel hetkel. "Mis teed?" küsis ta. "Istun autos ja võitsin just 164 eurot," vastasin. Ta naeris. "Võta välja," ütles ta. Ja ma võtsin. Kõik peale 14 euro. Jätsin 14 sinna. Täpselt nii palju, et vajadusel veel paar korda keerutada.

Järgmised nädalad ma ei mänginud. Ma sõitsin takso. Kuulasin Vikerraadiot. Aga nüüd, kui mul oli pikk päev ja kliente vähe, mõtlesin sellele hommikule. Sellele üheksale minutile, mis muutis mu tuju terveks kuuks. Ma ei ostnud selle rahaga midagi erilist. Panin kõrvale. Ostsin mõned korralikud talverehvid.

Ja vahel, kui olen tanklas, istun autos, kohv käes, ma avan jälle ethereum online kasiino. Panen 5 eurot. Keerutan. Vahel võidan 10. Vahel kaotan. Aga see pole enam kunagi olnud nii hea. Ja teate mis? Ma olen selle üle õnnelik. Sest kui see oleks iga kord nii hea, siis ma ei sõidaks enam taksot. Ma istuksin kodus ja vaataksin telefoni.

Aga mulle meeldib sõita. See on mu elu. Ja ethereum online kasiino on lihtsalt... kõrvaltee. Vahel viib see kuhugi ilusasse. Vahel ei vii. Aga alati saad tagasi peateele. See on kõige tähtsam.

Bên trên
}, 0); });