Rəsmi saytda gəzərkən qazandığım təsadüfi uduş

hungghiepx

New member
Həmin gün işdən vaxtından əvvəl buraxmışdılar. Ofisdə su boru partlamışdı, hər yeri su basmışdı. Şansımıza, evə getdik. Saat günorta 2 idi. Yolda bir az dükanlara baxdım, heç nə almadım. Evə çatanda gördüm ki, həyat yoldaşım hələ qayıtmayıb. O da işdə idi. Evdə tək idim. Nə edəcəyimi bilmirdim. Televizoru açdım, amma maraqlı heç nə yox idi. Sonra telefonumu götürüb internetə girdim. Dostlarımın şəkillərinə baxdım, xəbərlər oxudum, sonra birdən yadıma düşdü ki, keçən həftə bir iş yoldaşım mənə bir sayt demişdi.

Həmin iş yoldaşım Elşən həmişə deyirdi: “Axşamlar darıxanda mostbet official website gir, vaxtın necə keçdiyini hiss etməzsən”. Mən o vaxt gülüb keçmişdim. Amma həmin gün, evdə tək, heç nə etmədiyim bir vaxtda – maraqlandım. Yazdım axtarışa: mostbet official website. İlk çıxan linkə keçdim. Sayt rəsmi görünürdü. Loqosu, dizaynı, hər şey yaxşı idi. Qeydiyyatdan keçdim. Adımı, soyadımı, telefonumu yazdım. Doğrulama kodu gəldi. Bir dəqiqəyə hesabım hazır idi.

Saytın içində gəzməyə başladım. Oyunların sayı məni təəccübləndirdi. Slotlar, rulet, blackjack, poker, canlı dilerlər. Başım gicəlləndi. Hansını seçəcəyimi bilmirdim. Depozit qoymaq üçün cibimdə təxminən 25 dollar var idi. Onu da itirsəm, çox təəssüflənməzdim. Qərar verdim ki, sadə bir slotla başlayım – “Maya piramidası” adlı oyunu seçdim. Fırlatma düyməsinə basdım. Baraban döndü. Birinci fırlatma – 3 dollar. İkinci – heç nə. Üçüncü – 7 dollar. Dördüncü – 2 dollar. Belə-belə yavaş-yavaş balansım artırdı.

Təxminən bir saat sonra balansım 45 dollar idi. Çox şadam. Amma dayanmaq istəmirdim. Çünki həyəcan məni bürümüşdü. Mostbet official website içində bir bölmə var idi – “Canlı kazino”. Oraya keçdim. Rulet masası seçdim. Canlı diler xanım idi, gülümsəyirdi. Mənə “xoş gəldin” dedi. Başladım oynamağa. Kiçik mərclər, təhlükəsiz mərclər. 45 dolları 60 dollar etdim. 60 dolları 80 dollar. 80 dolları 120 dollar.

Oynadıqca daha çox öyrənirdim. Artıq sadəcə fırlatmırdım, strategiya qururdum. Qara rəngə oynayırdım, tək nömrələrə bəzən, onluqlara. Hər dəfə qazandıqda mərcimi bölürdüm. Bir hissəsini kənara qoyur, bir hissəsi ilə davam edirdim. Saat axşam 5-ə yaxın balansım 210 dollar idi. Yorğun idim, amma xoşbəxt. Qərar verdim ki, kifayətdir. Pulu çıxartdım.

Həmin axşam həyat yoldaşımla birlikdə dostlarımızın yanına getdik. Yolda bir mağazadan 50 dollar dəyərində şirniyyat və meyvə aldım. Ev sahibləri çox sevindilər. Axşam yeməyində süfrə açıldı, hamı gülürdü, danışırdı. Mən içimdən düşünürdüm – bu gün səhər su borusu partmasaydı, evə tez gəlməsəydim, iş yoldaşım Elşən saytı deməsəydi, mostbet official website ilə tanış olmazdım. Və bu axşam bu şirniyyatlar olmazdı.

O gündən sonra mostbet official website mənim üçün təsadüfi bir kəşf deyil, müntəzəm bir əyləncə oldu. Həftədə bir dəfə, ən çox iki dəfə girirəm. Heç vaxt böyük mərc etmirəm. Kiçik uduşları yığıb çıxarıram. Həyat yoldaşım hələ də bilmir ki, o şirniyyatlar hardan gəldi. Amma mən bilirəm. Və Elşən bilir. Hər dəfə işdə görüşəndə bir-birimizə gizlicə gülümsəyirik. Çünki orada iş yoldaşıyamız, amma burada – bir vaxtlar eyni saytda şansımızı sınamış iki dostuq.

Mənim üçün ən böyük uduş pul deyil. Ən böyük uduş o idi ki, mən nə vaxt dayanacağımı öyrəndim. Və öyrəndim ki, rəsmi saytlar həmişə daha etibarlıdır. Çünki orada hər şey şəffafdır, qaydalar aydındır, pul çıxarmaq sadədir. Elşən də həmişə deyir: “Əsas odur ki, harada oynadığını biləsən”. Mən bilirəm. Mən mostbet official website oynayıram. Və peşman deyiləm. Çünki o sayt mənə yalnız qazanc gətirmədi. O mənə yeni bir vərdiş gətirdi – ehtiyatla oynamağı, düşünərək mərc etməyi, nə vaxt dayanacağını bilməyi. Bu gün də evdə tək qalanda, vaxtım olanda, bir fincan çay dəmləyib rəsmi saytı açıram. Fırladıram, bəzən uduram, bəzən udmuram. Amma hər dəfə gülümsəyirəm. Çünki həmin gün su borusu partmasaydı, bəlkə də bu sevinci heç vaxt yaşamazdım. Təşəkkürlər, Elşən. Təşəkkürlər, həmin təsadüf. Və təşəkkürlər, rəsmi sayt.

Bên trên
}, 0); });